Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: Канал 3Веселин Марешки се появи със защитно облекло

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: Канал 3Веселин Марешки се появи със защитно облекло
Коментари Харесай

Марешки се появи със защитно облекло и маска в парламента и нападна БСП

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: Канал 3

Веселин Марешки се появи със защитно облекло и маска в Народното събрание и атакува Българска социалистическа партия от трибуната.

Ето какво съобщи Марешки:

„ Най-отвратителния образец, който давама в този момент, във всички вести, до момента в който пътувах към Народно събрание, единствените места, където не се съблюдава закона, процедурата и заповедта на ген. майор проф.д-р Мутафчийски, да сме на два метра един от друга, да не скупчваме, е Столипиново и Българския парламент.

Затова, процедурата, която ние предлагаме, е всички да вземат нужните ограничения, с цел да бъдзат безвредни за себе си, за нас, за своите родственици и близки и целия български народ.

Г-тн Жаблянов, вие сега сте един от най-големите извършители, единственото, което слушам в последни дни от Българска социалистическа партия, е единствено за спомагателни привилегии. Ако те са в Банско, да могат да излизат, българските жители да не могат да работят, да нямат право на приходи, а те да не престават да си получават заплатите.

Затова, в случай че ще работим, всички да вземат ограничения, с цел да са безвредни към себе си и българския народ. ”





PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР